Woordschutter maakt nieuwe webteksten voor SOLA

SOLA Business ServicesHet is enige tijd stil geweest van de kant van Woordschutter. Niet omdat er niets te doen is. Zeker niet zelfs. De werkdagen zijn nog altijd prima gevuld! Zo heeft Woordschutter bijvoorbeeld onlangs de teksten voor de website van SOLA Business Services volledig geschreven, herschreven en/of geredigeerd.

De website van SOLA wordt binnenkort vernieuwd en bij dat nieuwe uiterlijk hoorden nieuwe, frisse, heldere teksten. Een flinke klus, maar erg uitdagend en inspirerend. Niet in de laatste plaats vanwege de leuke samenwerking met drijvende kracht en eigenaar van SOLA Business Services: Ingrid Solleveld.

Wat de samenwerking zo leuk maakte? De gedrevenheid en passie van Ingrid Solleveld voor haar eigen bedrijf en werkzaamheden, maar ook haar enthousiasme, humor, daadkracht en oog voor detail. Ik weet zeker dat zij deze eigenschappen steevast inzet bij al haar werkzaamheden voor SOLA.

Bent u op zoek naar ondersteuning bij de organisatie van congressen, bijeenkomsten, trainingen, corporate sponsorships of internationale activiteiten zoals handelsmissies? Dan is SOLA dé full service partner voor u. Meer informatie vindt u op de website. En natuurlijk mag je er ook even gaan kijken om de teksten te beoordelen die Woordschutter voor SOLA maakte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


zeven − = 6

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>