Terug van…niet weggeweest!

im backDe titel verraadt het al: ik ben terug ook al was ik eigenlijk niet weg. Maar stil was het wel, aan het Woordschutter-front. En dat had een reden. Hier even een korte update!

Ja, Woordschutter bestaat nog steeds! Sterker, ik vind het nog steeds heerlijk om zelfstandig ondernemer te zijn. Maar er is wel één en ander gewijzigd. Ik ben sinds juni 2013 geen fulltime ondernemer meer, maar parttime ondernemer. Naast mijn werkzaamheden als tekstschrijver, werk ik 4 dagen in de week (24 uur) voor een bedrijf in de zorg & ICT. En eerlijk is eerlijk, ook dat vind ik heerlijk. Weer deel uitmaken van een team, collega’s om me heen, ik geniet.

Kan ik Woordschutter nu niet meer inhuren?
Jawel hoor! Graag zelfs. Bent u op zoek naar een tekstschrijver? Voor een website, interview, flyer of brochure? U bent bij Woordschutter nog steeds aan het juiste adres! Door mijn veranderende werksituatie ben ik echter iets minder flexibel geworden in mijn dagindeling. Maar daar valt vast een mouw aan te passen. Neem dus gerust contact op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!

Nu ik redelijk gewend ben aan het nieuwe ritme en de balans heb gevonden tussen eigen bedrijf, loondienst én privéleven, komt hier weer regelmatig een bijdrage. Er borrelen namelijk vele teksten in mij en die moeten er toch echt een keer uit! Binnenkort vind je hier een blog over jou en jouw: wanneer zet je die ‘w’ er nu eigenlijk achter en wanneer niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


1 × = zeven

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>