Over Woordschutter

Al ruim tien jaar is Nienke Vijver, eigenaar van Woordschutter, actief als tekstschrijver. Sinds 2012 doet zij dit vanuit haar eigen onderneming, Woordschutter.

Nienke heeft vele journalistieke producties gemaakt zoals achtergrondartikelen, interviews, nieuwsberichten en human interest verhalen voor dag- en weekbladen en kabelkranten.

Daarnaast schrijft Nienke voor vele soorten organisaties in het mkb. Van teksten voor flyers, brochures, persberichten, websites en nieuwsbrieven tot complete relatiemagazines.

Anders-dan-anders-teksten, fris vormgegeven in kranten voor woonboulevards en winkeliersverenigingen vindt u ook terug in het portfolio van Woordschutter.Nienke Vijver

Nienke heeft een brede interesse: van politiek tot sport, van mode tot yoga, van finance tot zorg en van interieurtrends tot kinderen. Door deze brede interesse is het voor Nienke eenvoudig zich te verdiepen in nieuwe onderwerpen en de belevingswereld van uw doelgroep. Zo ontstaat altijd een kwalitatief hoogstaand product: makkelijk leesbare teksten op maat gemaakt.