Droge voeten

netwerkbijeenkomst OSKT

Netwerken in de open lucht

Een landrot zonder zeebenen in een wiebelbootje zetten. Is dat vragen om problemen? Misschien wel, maar deze keer ging het goed. Woordschutter stapte in april enigszins zenuwachtig in de netwerkboot van de Ondernemerssociƫteit Kameleon Terherne (OSKT). Hoe het afliep? Zeer goed.

De eerste bijeenkomst van de OSKT was voor Woordschutter meteen een duik in het diepe op het gebied van netwerken. Want nog niet eerder bezocht Nienke Vijver, eigenaar van Woordschutter, als zelfstandig ondernemer een netwerkbijeenkomst.

Gelukkig bleken er meer landrotten-met-zenuwen tussen te zitten. De ongedwongen sfeer, de locatie (het Kameleoneiland) en activiteiten (aaisykjen, vuurtje stoken, zelf de lunch klaarmaken en brainstormen in de open lucht) zorgden ervoor dat het een geslaagde eerste bijeenkomst werd, waarbij hopelijk contacten zijn gelegd voor de toekomst. Woordschutter is er de volgende keer dan ook zeker bij. Al was het alleen maar omdat de voeten droog zijn gebleven!

1 reactie op “Droge voeten

  1. Als ondernemende ondernemer krijg je weleens natte voeten. Te hopen is dat je bij OSKT alleen maar droge voeten houdt en honger krijgt naar meer……

    Ik wens een ieder bij de OSKT een behouden vaart toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


− 6 = nul

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>